Művészi kávé- és pezsgőkészítési eljárások Szumátráról és Somlóról

Mi a közös a kiváló minőségű érlelt kávéban és a tradicionális eljárással készült pezsgőben? A kézi szüretelés, a türelmes érlelés, valamint a speciális termőtalaj, ami meghatározza mindkét ital egyedi karakterét. Márkosi Balázs, a Nespresso kávénagykövete és Prisztavok Zoltán, a Kreinbacher Birtok kereskedelmi és marketingvezetője az érlelt kávé- és a pezsgőkészítés közötti párhuzamok megismertetésén keresztül mutatta be a Nespresso új, limitált kiadású Master Origin Aged Sumatra kávékapszuláját. Erre az alkalomra különleges online eseményt szerveztünk, amely során a résztvevők otthonukban kóstolhatták meg mindkét italkülönlegességet, miközben a szakértők izgalmas mesterfogásokat árultak el a termékekről.